HOME
VEILING TEN GUNSTE VAN JAARPROJECT 2015
Per 1 oktober hebben we ons nieuwe Jaarproject 2015 geintroduceerd. Een project ten gunste van de dierenbeschermingsorganisatie La Protectora te Avilés waarbij we de bouw van nieuwe hondenverblijven gaan sponsoren, klik hier voor meer info. Om dit project een mooie start te geven houden we een veiling waarbij we twee items "onder de hamer" brengen.


1.   Portret van uw hond op A3 formaat

Het gaat om een portret tekening op A3 formaat, gemaakt met potlood in zwart/wit. Het portret wordt gemaakt naar voorbeeld van een foto die u zelf kunt aanleveren. De tekening zal gemaakt worden door Janne de Jong, hieronder ziet u een voorbeeld van haar werk. Janne zal ongeveer 4 weken tijd nodig hebben om het portret te vervaardigen. Daarna wordt het portret per post aan u opgestuurd.2.   Dagrit te paard voor 2 personen

Geheel verzorgde dagrit te paard in western stijl bij Ginny’s Horse Ranch voor 2 personen, in het prachtige Drents Friese Wold, inclusief lunch. De dagrit bestaat uit een 4 uur durende rit door het Drents Friese Wold, waar je prachtige afwisselende bossen en natuurreservaten zult zien. Tijdens de rit kom je vaak verschillend dieren tegen, waaronder herten, paarden, koeien en schapen. Tijdens de rit wordt er een "stop" gehouden voor de lunch. We sluiten de rit af met een kopje thee/koffie of limonade.   


Meedoen aan deze veiling is heel simpel. Vul het formuliertje hieronder in met uw naam en e-mailadres, kies het item waarop u wilt bieden en breng een bod uit. We zullen hier op de website bijhouden wie er op dat moment het hoogste bod gedaan heeft, u kunt daar altijd over heen bieden. Na afloop van de veiling nemen we contact op met de hoogste bieder van beide items.

*   *   *   Deze veiling is afgelopen *   *   *  

Hoogste bod portrettekening:   € 75,00   geboden door Anneke

Hoogste bod dagrit te paard:   € 61,00   geboden door Lisanne


Veiling Jaarproject 2015: Doe een bod

Naam
Email adres
Kies een item
Mijn bod:
NAAR BOVEN