G U S T A V A
contactpersoon
voor meer info:
jildou@sos-strays.nl
+31 (0)6-19927669
  Vanaf 15.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting]
Geslacht
Teef gesteriliseerd
Ras
Mix
Leeftijd
± 12/06/2015
Schouderhoogte
Middelmaat: 49 cm hoog en 14 kg.
Uiterlijk
Beige/bruin, ruwharige vacht.
Herkomst
Spanje, Avilés maar sinds mei 2017 in Nederland.

Verblijfplaats
Retie (B), in een opvanggezin met een klein kind.
Karakter
GUSTAVA (die in het opvanggezin GUUSJE wordt genoemd) is een heel lief en -in huis- rustig hondje, ze doet het prima in het opvanggezin.
GUUSJE kan wat verlegen zijn bij mensen die ze niet kent, maar dat is ook snel weer over. Ze houdt veel van knuffelen en komt die ook geregeld bij je halen.
GUUSJE eet en drinkt goed en is zindelijk. Slopen doet zij niet. Ook kan zij enige tijd alleen thuis blijven.
GUUSJE trekt nog wel wat aan de riem, maar daar wordt aan gewerkt in het opvanggezin.
GUUSJE vindt spelend-leren erg leuk, ze is een slim hondje en leert snel.
Ze is lief met alle kinderen, heeft geen baknijd en is gewoon een gemakkelijk, gezellig hondje. Ook mee in de auto is geen enkel probleem.
GUUSJE is wel een hond waarbij je op een zachte manier consequent moet zijn, anders neemt ze een loopje met je.. Zij heeft het ook echt nodig dat je haar ‘ziet’ en benoemt wat zij goed doet.
GUUSJE spreekt de hondentaal goed. Ze kan niet met katten in huis!

Klik hier om een paar filmpjes te bekijken van GUUSJE.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Basisopvoeding     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profiel adoptant
Voor GUUSJE zoeken we baasjes die begrijpen dat zij op een warme, maar consequente manier met haar om moeten gaan. Omdat GUUSJE het leuk vindt om spelend te leren, is het wellicht leuk om samen een cursus te doen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociaal. GUUSJE kan niet met katten in huis.
Bijzonderheden GUUSJE was gelukkig geadopteerd, maar is teruggekomen wegens veranderde levensomstandigheden bij haar ex-adoptanten.

Zie ook: "Geef een gouden hond een gouden mand".
Kosten: € 275,-- gift + € 85,-- toeslag
sterilisatie / castratie:   zie toelichting


Het adoptiegeld stelt ons in staat de buitenlandse
honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

Ontwormd en geënt volgens ouderdom.
Gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG