HOME
PROJECTEN


Stichting S.O.S. Strays zet zich met man en macht in om asielen en dierenopvang in het buitenland structureel te helpen. Wij helpen hen te overleven en vooral voort te bestaan. In Spanje en Griekenland leven de honden en katten vaak in erbarmelijke omstandigheden. Asielen krijgen geen of belachelijk lage subsidies met daarbij nog de verplichting om ieder gesignaleerd, zwervend dier op te nemen in hun opvang.

Om de aanwezige dieren in de asielen een dierwaardig bestaan te kunnen geven hangen de meeste opvangplaatsen af van hulp uit het buitenland. FinanciŽle hulp, maar ook transporten van goederen die hen geschonken worden uit het buitenland voor de basisverzorging van de dieren.

De stichting heeft als doelstelling:

Het verbeteren van de leefomstandigheden van de Zuid-Europese Strays. Naast het hier ter adoptie stellen van enkele plaatsbare honden is het structureel bieden van hulp aan de honden in asielen ter plaatse een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.

Om dit doel te kunnen verwezenlijken hebben wij een aantal projecten in het leven geroepen. Projecten waarmee we de asielen helpen de leefomstandigheden, en daarmee de kwaliteit van leven voor de honden ter plaatse, te verbeteren. Om deze hulp blijvend te kunnen aanbieden hebben wij uw hulp hard nodig!
Goederen- en fondsenwervingen staan daarom hoog op onze prioriteitenlijst.

We zijn dankbaar voor alle hulp van zowel bedrijven als particulieren. We zullen u regelmatig informeren over de voortgang van onze projecten, geplande transporten etc.

Klik hieronder op de buttons voor meer informatie over de afzonderlijke projecten:

NAAR BOVEN