HOME
JAARLIJKSE REUNIE

Eens per jaar organiseert S.O.S. Strays voor alle adoptanten een ontmoetingsdag. De Belgische VZW is hier in 2003 mee begonnen en uiteraard zet de Nederlandse stichting deze traditie voort.

Voor zo'n ontmoetingsdag wordt een ruime lokatie enigszins centraal gelegen in Nederland uitgekozen waar honden naar hartelust kunnen loslopen, zwemmen en spelen. Voor de honden zelf is het gewoon ťťn groot feest waar volop gespeeld en geravot kan worden met vele soortgenootjes.

Alle adoptanten zijn welkom om te komen laten zien hoe het met hun geliefde viervoeter gaat. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de vrijwilligers van de stichting. Voor de vrijwilligers is het ook prachtig om al die honden weer terug te zien, vaak in veel betere gesteldheid dan toen ze naar Nederland kwamen.


Behalve de vrijwilligers van de stichting, komen er ook dierenvrienden speciaal voor deze gelegenheid over naar Nederland uit de landen van herkomst van de honden, zoals Griekenland en Spanje. Zij hebben er voor gezorgd dat de honden van straat gehaald werden, en naar hier konden overkomen. Voor hen is dit een dag om naar uit te zien. Dit geeft hun weer moed om hun zware taak in eigen land voort te zetten!

De reŁnie vindt elk jaar op de 3e zondag van september plaats. De eerstvolgende reŁnie zal plaatsvinden op zondag 22 september 2019. De reŁnie zal gehouden worden op het strand te Domburg, Zeeland. In augustus volgt alle info, routebeschrijving en inschrijfformulier.Hieronder vindt u een impressie van eerdere reŁnies van de stichting.
Voor foto's van reŁnies vůůr 2009, ten tijde van de VZW, klikt u hier.

NAAR BOVEN