HOME
JAARPROJECT  2018In tegenstelling tot alle voorgaande jaren willen we dit jaar graag hulp vragen voor Stichting S.O.S. Strays zelf.

Na diverse tegenslagen op medisch gebied van onze opvanghonden loopt de rekening van S.O.S. Strays leeg en kunnen we de kosten niet meer opvangen. Nooit eerder deden wij als Stichting op deze manier een beroep op onze donateurs, maar de nood is hoog en daarom hopen we op deze manier de tegenslagen alsnog op te kunnen vangen.

Alleen al het eerste halfjaar van 2017 hebben we 8324,38 aan medische kosten gehad, een enorm bedrag voor de Stichting wat dan ook een enorm gat heeft achtergelaten op onze rekening.

Tevens hebben we 3000 kg aan gedoneerde goederen en brokken verzonden per transport naar Spanje, fantastisch dat dit mogelijk was natuurlijk, maar de kosten voor het transport waren 1203,95.

 

Daar waar we normaal gesproken elk jaar financiele hulp vragen voor een samenwerkend, Spaans of Grieks asiel, willen we dit jaar hulp vragen voor ons zelf om onze eigen hulp te kunnen blijven bieden aan de honden en daarmee de asielen.

We hopen opnieuw op uw steun te mogen rekenen.HOE KUNT U HELPEN ?

Bijdragen kunnen gestort worden op onderstaand rekeningnummer van de stichting:

-   Ten name van:                 Stichting S.O.S. Strays te 's-Heerenhoek.
-   IBAN :                               NL 31 ABNA 0571 3426 12  
-   BIC CODE :                       ABNA NL 2A
-   Onder vermelding van:  
'Project 2018'

Hieronder ziet u een foto van n van de honden met medische problemen:
Mastinteef Jai, 1 jaar oud, geopereerd aan beide knien i.v.m. gescheurde kniebanden.
Inmiddels is Jai helemaal hersteld en gelukkig geadopteerd !Heel hartelijk dank !

NAAR BOVEN